Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online

Til cirkulær menstruation. For kvinden og hendes frihed.

Tag med på vores rejse - invester i MonthlyCup

Nyheder kort fortalt

- Vi har udviklet et nyt produkt til inkontinens, en sygdom, der rammer hver anden kvinde på et tidspunkt i livet. Patentansøgningen for det nye produkt blev indsendt i går, og vi forventer lanceringen af Inconti 2023.

Arbejdet med at lave stofbind og menstruationstrusser er begyndt. Sammen med to hallandske firmaer laver vi menstruationstrusser med et twist. Lancering er planlagt til 2022.

- Beslutningen om at gå mod en børsnotering i fremtiden er taget. Udviklingen med ligestilling går for langsomt, og vi har brug for flere rollemodeller for, at kvinder tør træde op i disse stillinger. Som en kvindemajoritetsejet virksomhed, med en kvindelig adm. direktør og viceadministrerende direktør og arbejder med kvinders sundhed, føles det som det rigtige skridt at starte arbejdet hen imod en børsnotering.

Vi har sparet verden for 57.000.000 engangsbeskyttelse, hjulpet 11.000 piger i udviklingslande med at blive i skole, har over 1700 forhandlere i 15 lande, med den store kæde Lindex senest.Tag med på vores rejse og bliv partner i MonthlyCup. For at læse mere - download vores notat.

Efter at aktierne er blevet registreret hos det svenske bolagsregister, vil du få tildelt en unik rabatkode, der giver dig 20% rabat på alle produkter fra vores hjemmesider i et helt år .

En investering i MonthlyCup er dækket (efter din anmodning) af investorfradrag . Giv din støtte til kvindelige iværksættere og invester i MonthlyCup i dag! Det er hurtigt og nemt, og vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.


MonthlyCup Partners AB (publ) - nu tager vi næste skridt

For os har det altid handlet om mere end
kun menstruationskopper.Vi ønsker at give millioner af menstruerende mennesker chancen for et bedre liv og mulighed for at bygge videre på en virkelig bæredygtig virksomhed. Vi tilbyder bedre økonomi, omsorg for miljøet og sundhed gennem et produkt, der er så overlegent, at det er ustoppeligt!

Vidste du, at:


  • En menstruationskop koster 299 SEK og holder i 5 år - traditionel menstruationsbeskyttelse i samme periode ville have kostet omkring 3.000 SEK.

  • En gennemsnitlig kvinde har menstruation i omkring 2.500 dage af sit liv. I løbet af denne tid bruger hun i gennemsnit 12.000 hygiejnebind og tamponer eller 7 menstruationskopper.

  • Reducerer CO2-udledningen til menstruationsbeskyttelse per person fra 8 kg til så lave niveauer, at det ikke er målbart.

  • Menstruationskopper tilbyder markedets mest miljøbevidste alternativer. Bandager og tamponer indeholder ofte bomuld og ifølge WWF bliver der brugt op til 29.000 liter vand til at producere 1 kilo bomuld. Ikke nok med det, de traditionelle menstruationsbind forårsager anslået 3.750 tons affald om året, alene i Sverige. For slet ikke at tale om de absurde mængder plastik, som engangsbeskyttelsen indeholder.

  • Mange kvinder, der bruger traditionelle menstruationsbind, er begrænset til at gøre, hvad de vil – når som helst de vil. Med en menstruationskop kan du bade, træne, sove og gå på toilettet uden at skulle tænke på menstruationsbeskyttelse.

Invester i bæredygtighed - for alvor!

Markedet vokser hver dag, og når vi nu vælger at gå ind i et nyt forretningsområde, øges mulighederne yderligere. Vi ser et stort potentiale for eksponentiel vækst, da kategorien af bæredygtig menstruationsbeskyttelse kun øges, og MonthlyCup er på forkant med produktionen i Sverige.

Nu har DU chancen for at være med!

Ved at investere i kvinders sundhed bidrager du til en mere bæredygtig verden, hvor piger og kvinder er lige og frie. Vi vil vokse og samtidig gøre kvinders sundhed til en prioritet for alle. DU kan gøre en forskel.

MonthlyCup har i dag centrale aftaler med ICA og Coop, Lindex i både Sverige og Norge og Life Norge. Vi er også tilgængelige i forskellige øko- og helsebutikker rundt om i Europa, primært online. I alt har vi over 1.700 forhandlere i 15 lande. Vores plan er at fortsætte med at vokse og blive en af verdens største virksomheder inden for genanvendelig menstruationsbeskyttelse. På trods af et hårdt corona-år ser vi flere og flere interessante aktører, der er parate til at træffe bæredygtige valg for sig selv og deres kunder. Genanvendelige menstruationsbind bliver også mere og mere eftertragtede, i alle aldersgrupper men især den yngre generation.

Virksomheden lancerede menstruationskopperne i 2015 og havde konstant vækst indtil pandemien. Efter et reelt fald under pandemien er vi nu igen vendt til lysere tal.

Bliv ved og bliv en del af alle de fantastiske ting, vi har foran os!

Slut dig til os og forbedre verden - invester i dag!

Tilmeld dig din andel i dag - tegnevinduet er kun åbent mellem 4. december 2021 og 8. maj 2022. Hvis du har spørgsmål, kan du læse vores FAQ (knap nedenfor), notatet med detaljerede vilkår (knap ovenfor for film) eller kontakt os direkte på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200-125 065.

En varm velkomst som partner i MonthlyCup Partners AB (publ)

Sammen har vi reddet verden 74174339 hygiejnebind og tamponer

I gennemsnit bruger du 12.000 tamponer og hygiejnebind i en menneskealder – eller SYV menstruationskopper.
Det gør en kæmpe forskel for verdens skrald!

Læs om vores arbejde med at hjælpe i udviklingslande

Project

Mød Team MonthlyCup

Team MonthlyCup