Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online


Notatet indeholder detaljerede oplysninger
om MonthlyCup, investeringen og dens vilkår.

Tag med på vores rejse - invester i MonthlyCup

Nyheder kort fortalt

Målet er at blive en af de store virksomheder inden for kvindesundhed internationalt. For at nå dertil udvider vi vores tilbud og bliver en rigtig MedTech-virksomhed.

- Vi har udviklet et nyt produkt til inkontinens, en sygdom, der rammer hver anden kvinde på et tidspunkt i hendes liv, mest efter graviditeten. Arbejdet med at opnå de nødvendige medicintekniske certificeringer er i fuld gang, og vi forventer en lancering i 2025. Produktet skal forhindre lækage under brug.

- Arbejdet med at lave hygiejnebind og menstruationsroser er begyndt. Takket være en eksklusiv licensaftale med det svenske firma HealthTextiles vil vi bruge materialet Tortex, som gør vores menstruationstrusser naturligt antibakterielle. De fleste andre beklæder deres med sølv i stedet for.

- Beslutningen om at gå i retning af en børsnotering i fremtiden er taget. Udviklingen af ligestilling mellem kønnene går for langsomt, og vi har brug for flere rollemodeller for, at kvinder tør træde op i disse stillinger. Som en virksomhed majoritetsejet af kvinder, med en kvindelig administrerende direktør og viceadministrerende direktør og som arbejder med kvinders sundhed, føles det som det rigtige skridt at begynde at arbejde hen imod en børsnotering.

Vi har reddet verden for 75.000.000 engangsmenstruationsbind, hjulpet 17.000 piger i udviklingslande med at blive i skole, og vores produkter er tilgængelige i 1700 butikker i 15 lande, hovedparten i Sverige og Norge. Vi står til rådighed gennem centrale aftaler med Coop og Lindex i Sverige og Norge.Tag med os på vores rejse og bliv partner i MonthlyCup. For at læse mere - download vores notat.

Efter at aktierne er registreret hos det svenske aktiebolagskontor, får du tildelt en unik rabatkode, der giver dig 20 % rabat på alle produkter fra vores hjemmeside i et helt år.

En investering i MonthlyCup er (på din anmodning) underlagt investorfradrag . Vis din støtte til kvindelige iværksættere og invester i MonthlyCup i dag! Det er hurtigt og nemt, og vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.


MonthlyCup Partners AB (publ) - nu tager vi næste skridt

For os har det altid handlet om mere end
kun menstruationskopper.Vi ønsker at give millioner af menstruerende mennesker chancen for et bedre liv og mulighed for at bygge videre på en virkelig bæredygtig virksomhed. Vi tilbyder bedre økonomi, omsorg for miljøet og sundhed gennem et produkt, der er så overlegent, at det er ustoppeligt!

Vidste du, at:


  • En menstruationskop koster 299 SEK og holder i 5 år - traditionel menstruationsbeskyttelse i samme periode ville have kostet omkring 3.000 SEK.

  • En gennemsnitlig kvinde har menstruation i omkring 2.500 dage af sit liv. I løbet af denne tid bruger hun i gennemsnit 12.000 hygiejnebind og tamponer eller 7 menstruationskopper.

  • Reducerer CO2-udledningen til menstruationsbeskyttelse per person fra 8 kg til så lave niveauer, at det ikke er målbart.

  • Menstruationskopper tilbyder markedets mest miljøbevidste alternativer. Bandager og tamponer indeholder ofte bomuld og ifølge WWF bliver der brugt op til 29.000 liter vand til at producere 1 kilo bomuld. Ikke nok med det, de traditionelle menstruationsbind forårsager anslået 3.750 tons affald om året, alene i Sverige. For slet ikke at tale om de absurde mængder plastik, som engangsbeskyttelsen indeholder.

  • Mange kvinder, der bruger traditionelle menstruationsbind, er begrænset til at gøre, hvad de vil – når som helst de vil. Med en menstruationskop kan du bade, træne, sove og gå på toilettet uden at skulle tænke på menstruationsbeskyttelse.

Invester i bæredygtighed - for alvor!

Markedet vokser hver dag, og når vi nu vælger at gå ind i et nyt forretningsområde, øges mulighederne yderligere. Vi ser et stort potentiale for eksponentiel vækst, da kategorien af bæredygtig menstruationsbeskyttelse kun øges, og MonthlyCup er på forkant med produktionen i Sverige.

Nu har DU chancen for at være med!

Ved at investere i kvinders sundhed bidrager du til en mere bæredygtig verden, hvor piger og kvinder er lige og frie. Vi vil vokse og samtidig gøre kvinders sundhed til en prioritet for alle. DU kan gøre en forskel.

MonthlyCup har i dag centrale aftaler med ICA og Coop, Lindex i både Sverige og Norge og Life Norge. Vi er også tilgængelige i forskellige øko- og helsebutikker rundt om i Europa, primært online. I alt har vi over 1.700 forhandlere i 15 lande. Vores plan er at fortsætte med at vokse og blive en af verdens største virksomheder inden for genanvendelig menstruationsbeskyttelse. På trods af et hårdt corona-år ser vi flere og flere interessante aktører, der er parate til at træffe bæredygtige valg for sig selv og deres kunder. Genanvendelige menstruationsbind bliver også mere og mere eftertragtede, i alle aldersgrupper men især den yngre generation.

Virksomheden lancerede menstruationskopperne i 2015 og havde konstant vækst indtil pandemien. Efter et reelt fald under pandemien er vi nu igen vendt til lysere tal.

Bliv ved og bliv en del af alle de fantastiske ting, vi har foran os!

Slut dig til os og forbedre verden - invester i dag!

Tilmeld din andel i dag - abonnementsvinduet er kun åbent mellem den 27. april 2023 til og med den 30. september 2023. Hvis du har spørgsmål, kan du læse vores FAQ (knap nedenfor), memorandummet med detaljerede betingelser (knap ovenfor efter film) eller kontakt os direkte på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200-125 065.

En varm velkomst som partner i MonthlyCup Partners AB (publ)

Sammen har vi reddet verden 86179185 hygiejnebind og tamponer

I gennemsnit bruger du 12.000 tamponer og bind i løbet af et helt liv – eller SYV menstruationskopper.
Det gør en kæmpe forskel for verdens skrald!

Læs om vores arbejde med at hjælpe i udviklingslande

Project

Mød Team MonthlyCup

Team MonthlyCup